Job 32 van 145


Report this listing

Solliciteren



kok of hulpkok | daguren


Functie

Wat zullen je taken zijn in deze job als kok of hulpkok?
  • Je staat in voor de voorbereiding/bereiding van voornamelijk warme gerechten
  • Je volgt onze huisrecepten, maar we verwelkomen ook graag nieuwe culinaire ideeën
  • Tijdens drukke periodes draag je bij aan de bereiding van kant-en-klare gerechten
  • Je zorgt voor de aanvulling van warme gerechten in de winkel
  • Een schone, nette en georganiseerde werkplek is jouw verantwoordelijkheid


Bedrijfsinformatie
Onze klant is een gekende slagerij/traiteur in de regio omdat men niet alleen in regel is met alle kwaliteitsnormen, maar ook omdat men elke dag zichzelf en de producten wil verbeteren, en dat komt enkel ten goede van de klant!

Jouw profiel

Wie zoeken we voor deze job?
  • Het bereiden van maaltijden en creatief meedenken zijn jouw passies
  • Je hebt een basiskennis warme keuken, ervaring in grootkeuken is mooi meegenomen
  • Je bent een positief ingesteld persoon en een echte teamspeler
  • Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en collega's te ondersteunen
  • Stressbestendig en aandacht voor organisatie/netheid zijn vanzelfsprekend voor jou
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Gerechten bereiden: Europees
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen

Aanbod

Wat bieden we jou voor deze vacature?
  • Een voltijdse of deeltijdse functie in een professionele, familiale omgeving
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
  • Werkdagen van dinsdag tot en met zaterdag en werkuren tussen 7.00u en 16.00u
  • Op zondag en maandag ben je altijd vrij

Solliciteren

LISA SEYNAEVE
003256240940

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht